Powered by WeCell
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Bespaar op je telefoonkosten met deze tips

 • Geplaatst op
 • Door iPhoned.nl
 • 0
Bespaar op je telefoonkosten met deze tips

Een smartphone kan je tegenwoordig net zoveel geld kosten als een nieuwe laptop of televisie. Die vervang je waarschijnlijk niet zo snel als er iets stuk gaat, en dat hoeft met je telefoon ook niet. Bespaar op je telefoonkosten met deze tips. Lees snel verder!

Bespaar op je telefoonkosten met deze tips

Een smartphone kan je tegenwoordig net zoveel geld kosten als een nieuwe laptop of televisie. Die vervang je waarschijnlijk niet zo snel als er iets stuk gaat, en dat hoeft met je telefoon ook niet.

Sterker nog, ben je zuinig op je toestel en maak je gebruik van een sim only abonnement, dan bespaar je jaarlijks tientallen euro’s. Geld dat je kunt opsparen als je je smartphone onverhoopt tóch een keer moet laten repareren. Bij een sim only betaal je alleen voor het aantal MB’s, minuten en sms’jes dat je daadwerkelijk nodig hebt. Er zit geen bijbetaling voor de smartphone inbegrepen, wat je honderden euro’s bespaart. Ideaal als je een toestel hebt dat nog prima werkt.

 1.      Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je smartphone in optimale conditie blijft. Hieronder zetten we er een paar op een rijtje.
 2.      Maak gebruik van een hoesje of beschermende case, zeker als je smartphone voor een groot gedeelte uit glas bestaat. Dat kan al gauw versplinteren als je telefoon op een harde ondergrond valt.
 3.      Laat je accu bij voorkeur niet helemaal tot 0% leeglopen. Laad hem liever regelmatig bij om te zorgen voor een lange accuduur.
 4.      Doorgaans is de accu na anderhalf of twee jaar toe aan vervanging; door hem dan te laten vervangen, gaat je smartphone weer net zolang mee als toen je hem net had.
 5.      Start je smartphone regelmatig opnieuw op om achtergrondprocessen te beëindigen en tijdelijke gegevens te wissen. Dit is ook een handige oplossing voor als je toestel hapert of blijft vastlopen.
 6.     Vermijd het gebruik van zogeheten taskkillers die apps geforceerd afsluiten; dit werkt averechts. Sluit alleen apps af die je echt niet meer nodig hebt, want anders neemt je accuverbruik juist toe.
 7.      Schakel verbindingen (GPS, Bluetooth, WiFi) uit die je niet meer nodig hebt. Dit zorgt voor een betere accuduur en vermindert slijtage.
 8. Verwijder apps die je niet meer nodig hebt. Social media-apps als Facebook (Messenger), Instagram en Snapchat zijn bijvoorbeeld een aanslag op de hardware van je smartphone. Door ze te verwijderen en via je browser te benaderen, bespaar je op je accu en verminder je slijtage.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »