Powered by WeCell
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Refurbished iPhone België

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
  • 0
Refurbished iPhone België

Eindelijk is het zover: CallStars Refurbished gaat uitbreiden naar België. Vanaf vandaag kun je niet alleen in Nederland een refurbished iPhone kopen, maar ook in België. De goedkoopste en beste kwaliteit refurbished iPhones koop je nu dus ook in België. Voor onze nieuwe Belgische refurbished iPhone bezoekers zetten we nog een keer op rij wat een refurbished iPhone nou eigen precies inhoudt. Klik op de afbeelding en lees snel verder!

Refurbished iPhone kopen in België

Eindelijk is het zover: CallStars Refurbished gaat uitbreiden naar België. Vanaf vandaag kun je niet alleen in Nederland een refurbished iPhone kopen, maar ook in België. De goedkoopste en beste kwaliteit refurbished iPhones koop je nu dus ook in België. Voor onze nieuwe Belgische refurbished iPhone bezoekers zetten we nog een keer op rij wat een refurbished iPhone nou eigen precies inhoudt:

Een nieuwe telefoon voelt natuurlijk het allerbeste, is dit terecht? Dat gaan we even voor u uitzoeken. Wij verkopen refurbished iPhones onder de term - zo goed als nieuw. Dit kan vervelend klinken, het lijkt dan alsof iemand de refurbished iPhone eerst 3 jaar heeft gebruikt, vervolgens even een beetje gerepareerd wordt en aan de volgende gebruiker gegeven.

Dit is echter niet zo.


Een refurbished iPhone is een iPhone die ooit als nieuw naar een iPhone-koper is gestuurd. Er is bij de gebruiker iets fout gegaan met de telefoon en heeft daarom de telefoon om welke reden dan ook teruggestuurd naar de winkel of naar Apple.


Dit gaat om fabrieksfouten, vaak zijn het kleine probleempjes, dit gebeurt binnen een zeer korte tijd (vaak binnen 1 of 2 weken).


Het gevoel dat het een tweedehands iPhone is en al jaren in gebruik is geweest zorgt ervoor dat mensen zich ervan weerhouden een refurbished iPhone te kopen. Het liefste zien mensen een compleet nieuwe telefoon, maar zijn refurbished iPhones nu echt van mindere kwaliteit?

Eigenlijk niet. Je zou zelfs kunnen zeggen dat refurbished iPhone’s beter zijn dan nieuwe.


Nieuwe toestellen zijn in bulk geproduceerd en komen per duizenden van de lopende band. Door dit bulk proces en gebrek aan persoonlijk testen kunnen er altijd fouten in de iPhones zitten, terwijl deze toch helemaal nieuw is.


Waarom wij durven zeggen dat een refurbished iPhone beter is dan een nieuwe is omdat deze dus handmatig gerepareerd wordt en daarna nog getest, hierdoor weet u vrijwel zeker dat uw toestel naar behoren werkt. Werkt iets nog niet helemaal in de test? Dan wordt dit verholpen zodat de Refurbished iPhone in perfecte staat is.


Het verschil tussen "refurbished" en "gebruikt" ligt vaak ver uit elkaar. Een refurbished iPhone kan ongebruikt in de kast liggen of zelfs in de originele doos hebben gelegen, terwijl een gebruikt toestel daadwerkelijk gebruikt is. Een refurbished iPhone kan ook even gebruikt zijn, maar wat wij garanderen is dat bij onze refurbished iPhones geen gebruikersschade terug te vinden is. Vandaar de term zo goed als nieuw.


Het mooie aan deze goedkopere refurbished iPhones is dat ze net als bij nieuwe telefoons bij ons 12 maanden garantie krijgen! Is er dus iets mis in het eerste jaar? Dan lossen wij dit meteen voor u op.
Ook hoeft u in Nederland en België geen verzendkosten te betalen 


Bekijk meteen ons refurbished iPhone aanbod:
iPhone 4s
iPhone 5
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 7 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »