Powered by WeCell
0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Wel of geen refurbished iPhone kopen?

Wel of geen refurbished iPhone kopen?

Lees deze blog over alles wat je wil weten over een Refurbished iPhone. Moet ik er nou wel of niet aan beginnen? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen? Een fijn overzicht.

Refurbished iPhone kopen?

Als je altijd al een iPhone wilde kopen, maar je budget altijd te beperkt was hebben we goed nieuws voor je: je kunt nu een iPhone kopen voor een fractie van de prijs die je hebt zien staan op Apple.com en andere smartphone websites. Zo’n iPhone noemen we een refurbished iPhone, en het mooie aan deze refurbished iPhones is dat ze niet verdacht of onbetrouwbaar zijn, wat vaak gedacht wordt bij producten die goedkoper zijn andere – alle telefoons komen met twaalf maanden garantie.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone minimaliseert de kosten van de iPhone, terwijl je tegelijkertijd zeker weet dat je het hoogste kwaliteit product koopt. Ze worden ook al verkocht door de grootste retailers die bekend staan om hun goede kwaliteit telefoons zowel online als offline. Een refurbished iPhone is bijvoorbeeld een product dat wordt teruggestuurd omdat het niet helemaal goed werkt, waarna hij helemaal weer als nieuw gemaakt wordt tijdens het refurbishing proces. In het Nederlands noemen we dit proces ook wel eens reviseren.

Hier wat informatie over refurbished iPhones:

- Volledig getest.
- Alle defecte onderdelen zijn vervangen voor nieuwe onderdelen.
- Alle iPhones zijn volledig schoongemaakt en geïnspecteerd, je kunt niet zien dat deze refurbished zijn.
- Komen in nieuwe doosjes, met daarin de handleiding, oplader, oplaadkabel, koptelefoontjes en sim-pin.
- Het iOS (operation system) dat origineel op het toestel zat toen het uit kwam (natuurlijk meteen up te daten).

Wel of geen refurbished iPhone kopen?

JA! Koop zeker een refurbished iPhone, dit omdat het alle elementen bevat die een iPhone zo goed maken, maar dan voor een kleiner deel van de prijs. De prijsverschillen zijn aanzienlijk! Bekijk maar eens het aanbod op deze site, see for yourself. Het grootste voordeel is dat de refurbished iPhones allemaal met 12 maanden garantie komen, je hoeft dus nooit bang te zijn dat er iets mis is met je gereviseerde product. Koop dus de gewilde iPhone voor een bedrag dat wel binnen je budget ligt.
Naast de goedkopere prijs zijn er nog meer voordelen, namelijk de mogelijkheid om met een refurbished iPhone een sim-only abonnement erbij te nemen. Zo’n sim-only abonnement is voordelig omdat er geen verborgen kosten die zitten worden doorgerekend in je maandelijkse prijs om voor je toestel te betalen.
We hopen dat je iets aan deze informatie hebt. Als je vragen of advies nodig hebt horen we graag van je via ons telefoonnummer, email of de live chat.

Overzicht met aanbod (klik om de goedkoopste refurbished iPhones te bekijken):

refurbished iPhone 4s kopen
refurbished iPhone 5 kopen
refurbished iPhone 5c kopen
refurbished iPhone 5S kopen
refurbished iPhone 6 kopen
refurbished iPhone 6 Plus kopen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »